Ivan Leko: Ne možemo se oslanjati samo na Livaju, najlakše bi sada bilo kukati

Nedjelja, 17. rujna 2023. 22:00 Napisao/la  SC
Ivan Leko
Ivan Leko Foto: Screenshot

Nogometaši Hajduka poraženi su na gostovanju u Velikoj Gorici, drugi je to poraz splitske momčadi ove sezone i drugi u sudačkoj nadoknadi vremena, 

Nakon što je Istra šokirala Poljud i Ivana Leku, učinili su to i Goričani.

- Ovo je bolan poraz, ali bilo je i bolnijih. Igrali smo na terenu koji nije bio u najboljem stanju, znali smo da će se voditi krvava utakmica na rezultat. Nije da nismo htjeli postići drugi pogodak, ali visoki presing nam je morao biti bolji. Nismo se željeli braniti sa 1:0. Najlakše bi sada bilo kukati i predati se, ali na muci se poznaju junaci. Veliki igrači su tu kad je najteže i moramo naći način kako da se dignemo iz ovoga. Moramo pronaći načina da pobjeđujemo kolektivno, a ne samo na račun Marka Livaje, ne možemo se oslanjati na to da će zabiti 60 golova u sezoni, rekao je Ivan Leko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.