Ivan Leko: Nadam se da će se Zekić oprostiti bez pobjede protiv Hajduka

Četvrtak, 18. svibnja 2023. 15:48 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko

Hajduk u petak (16) igra u Koprivnici.

- Sve je u službi finala kupa. I ova utakmica je u službi finala kupa. Mislim da je odgovor dovoljno jasan. Finale kupa je najbitnije, ali postoji situacija kako doći u najboljem stanju za tu utakmicu. Odmor, prehrana, sve je bitno. U jednoj utakmici nije stvar ni kvalitete, nego i sreće. Ako zaslužiš, Bog te pogleda, kaže Ivan Leko o pripremi za finale kupa idući tjedan:

- Hajduk već 20 godina teško pobjeđuje u Koprivnici. Još dok sam ja bio igrač, tamo ideš i ne dobivaš. Htjeli bi odigrati dobru partiju i pobijediti. Očekujem da će momčad biti dobra, ozbiljna. Navikli su i mene i vas na stabilnost.
Slaven Belupo dominira u duelima, imaju dobru i stabilnu obranu, pobjednički karakter i imaju dva-tri igrača koja su match-winneri. Svakoj ekipi rade problem, govori Leko.

Što mislite o Zoranu Zekiću?

- Ne poznajem ga previše, ali dugo radi u HNL-u. Odličan je trener. Gdje je god bio radio je dobro. Kao tip je odličan, ne boji se nikoga, kaže što misli. Želim mu sreću kasnije, a nadam se da će se od Koprivnice oprostiti bez pobjede protiv Hajduka.