Ivan Leko iskreno priznao: I ja bih zviždao da sam bio na tribinama!

Ponedjeljak, 20. veljače 2023. 09:56 Napisao/la  Toni Bilić
Ivan Leko
Ivan Leko

Svi su mislili da će dolaskom Ivana Leke na klupu Hajduk napokon proigrati, da će navijači vidjeli pravu momčad koja će igrati za oko i dušu navijača.

Ništa od toga!

Štoviše, momčad igra slabo, loše, bezidejno...

Jedini razlog je (ne)kvaliteta igračkog kadra.

Previše igrača ne zaslužuju nositi Hajdukov dres, sportska polilitika na čijem je čelu Mindaugas Nikoličius pogriješia je u izboru igrača.

To je glavni razlog zbog kojega bijeli ne mogu ozbiljnije ugroziti Dinama u borbi za prvaka.

Kalik je najprije doveden da bi ga prodali Gorici, pa je ponovno vraćen, isto vrijedi za portugalskog stopera Ferra. Kakva je to sportska politika?

Da se vratimo na sraz sa Goricom.

Splićani su osvojili tri boda zahvaljujući dvojici najiskusnijih napadača, Livaji i Kaliniću, ali ponajviše zahvaljujuči tome što momčad Gorice nije znala iskoristi tri stopostotne prilike.

Navijači su salvama zvižduka isplatiti igrače Hajduka na poluvremenu u svlačionicu, bilo je zvižduka nezadovoljnih navijača i na kraju susreta.

Trener Ivan Leko uvijek iskreno kaže što misli, na presici poslije susreta između ostalo je kazao:

- I ja bi zviždao da sam bio na tribinama....

Iz dvoboja s Goricom treba izdvojiti da su osvojena tri boda, da je Kalinić zabio gol, da su mladi Pukštas, Prpić, Capan, Letaj zaslužili da im se vjeruje.

Slijede utakmice odluke za svih u klubu, najprije se u nedjelju igra najveći hrvatski derbi, dvoboj s Dinamom u Maksimiru, te tri dana potom utakmica četvrtfinala Kupa protiv Osijeka u Gradskom vrtu.

U slučaju možebitnih neuspjeha netko će morati otići...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.