Hajduk dobio svoga Sersija Cosmija, Ivan Leko pretežito komentira poraze

Nedjelja, 05. ožujka 2023. 18:58 Napisao/la  SC

Stalno vrtimo. Imali smo stabilne pripreme i stabilnu utakmicu sa Šibenikom i od tada su nam se počele događati stvari i pehovi, kaže Ivan Leko

Ivan Leko
Ivan Leko

I Hajduk je dobio svoga Sersija Cosmija kao Rijeka, koja je prošle sezone dovela talijanskog stručnjaka s referencama trenera koji je vodio Udinese u Ligi prvaka.

Cosmi je tijekom kratkog boravka na Rujevici uglavnom komentirao poraze!

Ivan Leko došao je Poljud s referencama trofejnog trenera, otkada je počela sezona uglavnom komentira poraze, zadnji je doživio (3:4) od Lokomotive na Poljudu.

- Mi zajedno dobivamo, zajedno gubimo. Najlakše bi bilo uzeti alibi i okriviti Awaziema i Vuškovića. Obrana se igra s deset igrača. Mentalitet obrane je cijelo proljeće mekan. Primamo puno golova. S obranom se osvajaju trofeji i velike stvari, a mi tu imamo ogroman problem. Znamo da je za Vuškovića puno igrati tri utakmice u tjedan dana. On je ogroman talent. Treba ga istrpiti, jer je veliki talent. Bili smo daleko od igrača, čuvamo na udaljenosti od pet metara. Vratili smo se na 2:2, imali lijepu šansu i onda primimo dva gola na postavljenu obranu. Stalno vrtimo. Imali smo stabilne pripreme i stabilnu utakmicu sa Šibenikom i od tada su nam se počele događati stvari i pehovi. Pokušavamo mijenjati stvari. Ovi igrači mogu više i bolje. Imali smo užasan derbi, potom utakmicu u Osijeku, znali smo da će psihološki moment biti bitan. Pokušavamo nešto miksati, tražiti balans. Treba naći pravi balans, da imamo stabilnost obrane, fluidnost i kreativnost, kazao je Leko.

Postigli su u 36. minuti gosti pogodak, koji je sudac nakon pregleda snimke poništio zbog zaleđa.

Razočarana takvom odlukom glavnog suca, Torcida je počela je zviždati!

Tako je Hajduk igrao!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.