Ivan Leko debitirao pobjedom protiv slovenskog prvoligaša

Subota, 07. siječnja 2023. 16:36 Napisao/la  T. B.
Ivan Leko
Ivan Leko Foto: HNK Hajduk/Facebook

Pripremna utakmica

HAJDUK - RADOMLJE 3:1

Strijelci: 1:0 Livaja (3), 2:0 Krovinović (7), 2:1 F. Čuić (54), 3:1 Antunović (81)

HAJDUK: Sentić, Mikanović, Awaziem, Borevković, Melnjak, Grgić, Krovinović, Kalik, Sahiti, Mlakar, Livaja. Drugo poluvrijeme: Lučić, Prpić, L. Vušković, Simić, Fossati, Capan, Lovrencsics, Hrgović, Brajković, Vrcić, Kalinić, Antunović

RADOMLJE: Velić, Hrvoj, Korun, Ševel, Marković, Zulić, M. Čuić, Nuhanović, Sever, Cerar, SokleR. Još su igrali: Baš, Vrgorac, F. Čuić, Nadarević, Justin, Šošić, Štorman, Hadžič, Jazbec, Jerin, Babić, Ivetić, Lauš.

Ivan Leko debitirao je pobjedom na klupi Hajduka.

Bijeli su u prvoj od četiri prijateljske utakmice koje će odigrati u Istri, pobijedili slovenskog prvoligaša Radomlje s kojim imaju ugovorenu tehničko-poslovnu suradnju.

Nekolicina igrača s Poljudu igraju u redovima Radomlja.

Nakon samo sedam minuta igre hajdukovci su imali vodstvo od 2:0.

Prvi je mrežu gostiju zatresao već u trećoj minuti Livaja na Mlakarovo dodavanje, da bi samo četiri minuta potom Livaja asistirao Krovinoviću za drugi gol bijelih.

U nastavku susreta Leko je pružio priliku drugoj jedanaestorici igrača.

Slovenci su smanjili vodstvo Splićana na otvaranju drugog dijela susreta, strijelac je bio hajdukovac na posudbi u redovima Radomlja, F. Čuić bio je najviši u skoku nakon ubačaja Šošića s lijeve strane.

U samoj završnici Hajduk je zabio treći gol, strijelac je bio Antunović.

- Malo je čudan osjećaj, ali lijep biti na klupi Hajduka. Dobar je osjećaj u ova dva dana, utakmica je bila dobra. Bilo je volje, želje, tek smo na početku. Imamo sliku nečeg idealnog, perfektnog. Teško je to očekivati odmah. Jako sam zadovoljan sa zalaganjem igrača da pokušamo nešto malo drugačije. I meni je i na stožeru da uvjerimo igrače da je to naš put. Htjeli smo da svi igraju po 45 minuta. Lijepo je vidjeti mlade momke, da pokušavaju. Jako sam zadovoljan da je Kale (Nikola Kalinić, op.a) s nama. Ako Bog da zdravlja može biti jako bitan. Možemo biti zadovoljni, ali čeka nas puno rada, puno lijepih i loših momenata, ali puno vjere i samopouzdanja. Nama je svaki trening bitan, a utakmice pogotovo. Nastojat ćemo svaki zajednički trenutak iskoristiti da spremni dočekamo nastavak prvenstva, kazao je Leko.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.