Ivan Leko bez dlake na jeziku kazao ono što je svima godinama jasno

Četvrtak, 12. siječnja 2023. 22:39 Napisao/la  Toni Bilić
Ivan Leko bez dlake na jeziku kazao ono što je svima godinama jasno

Uvijek je lijepo pobjeđivati bez obzira da li se radi o službenim ili prijateljskim utakmicama, svaka pobjeda je novi vjetar u leđa.

Hajduk je na pripremama u Novigradu odigrao dvije prijateljske utakmice, bili su bolji od slovenskog prvoligaša Radomlja, te mađarskog prvoligaša MOL Fehervara.

Dovoljno da počne euforija za sada manjeg opsega, navijači se nadaju da Hajduk pod vodstvom novog trenera Ivana Leke može nakon 18 godina do titule prvaka.

Objektivno, to će biti vrlo teško, aktualni prvak Dinamo ima šest bodova viška u odnosu na Hajduka i zaostali sraz sa Istrom 1961 koji će odigrati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Poslije pobjede protiv mađarskog Fehervara trener Leko je iskazao zadovoljstvom kako su odigrali igrači kojima je pružio priliku, isto tako je bez krzmanja poručio predsjedniku Jakobušiću i sportskom direktoru Nikoličiusu:

- Fali nam četri, pet igrača i to ekstra kvalitete, želimo ih dovesti što prije. Mora doći ekstra kvaliteta, nadam se da će doći što prije da već od prvog kola možemo jurišati..

Nije Leko otkrio ništa novo, jedino je bez dlake na jeziku kazao ono što je svima jasno godinama.

Leko je svjestan da se ovako igrački limitirana momčad, uz izuzetak „svemirca“ Livaje, ne može ravnopravno boriti s Dinamom za trofeje.

Možebitna prodaja Livaje i mladog stopera Vuškovića, napunila bi praznu blagajnu i uzdrmala temelje Hajduka za buduća vremena.

Ne može se prodavati igrače i osvajati trofeje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.