Poljud rasprodan, Hajduk ne smije biti žrtva neodgovornog ponašanja pojedinaca

Utorak, 01. kolovoza 2017. 11:04 Napisao/la  SC


Ivan Kos obratio se navijačima nakon što je UEFA ublažila kaznu Hajduku i omogućila da se utakmica protiv Brondbyja igra pred gledateljima.

Točnije, Hajduk će morati zatvoriti jednu tribinu od cca. 500 mjesta.

- Presretni smo što je naša žalba uvažena. Hajduk je sa svoje strane napravio sve da utakmica u Dugopolju prođe u najboljem redu i vjerujemo da je to prepoznato od strane UEFA-e. Ne smijemo zanemariti da je Hajduk ipak kažnjen i da kaznu treba doživjeti ozbiljno, jer svaki idući i najmanji ispad bi bio koban. Molimo sve naše navijače i gledatelje da ulože dodatni napor i pomognu nam da u narednim utakmicama sve prođe u najboljem redu. Hajduk ne smije biti žrtva neodgovornog ponašanja pojedinaca, a samo zajedno može pobijediti u toj borbi, poručio je predsjednik Uprave Hajduka.

U utroka su sve ulaznice rasprodane, ukupno 26.850!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.