Ismael Daillo vratio se bogatiji za 76.000 eura i vilu iako nije igrao ni minute

Srijeda, 14. veljače 2024. 12:27 Napisao/la  T. B.
Ismael Daillo
Ismael Daillo Foto: HNK Hajduk

Trener Hajduka Mislav Karoglan ne krije da mu je pozicija lijevog braniča najveći problem nakon što se ozlijedio Dario Melnjak.

Na toj pozici zaigrao je Ismael Daillo, iz utakmice u utakmicu bio je sve bolji prije nego što je dobio poziv izbornika reprezentacije Obala Bjelokosti za nastup na Afričkom kupu nacija.

Na zimski pripremama na toj poziciji igrali su Moufi, Sigur, Mikanović i Hrgović, na kraju je priliku dobio Moufi koji se nije najbolje snašao.

Dočekao je Karoglan povratak Dialla, koji na Afričkom kupu nacija nije odigrao niti minute.

Obala Bjelokosti pobjednik Afričkog kupa nacija, predsjednik države Alassane Ouattara svakog reprezentativca nagradio je sa 76.000 eura, vilom i najvišim državnim ordenjem.

U kakvoj je formi Diallo hajdukov strateg znat će više narednih dana, očekuje se da će od prve minute istrčati u nedjeljnom dvoboju s Rudešom u Kranjčevićevoj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.