IGOR TUDOR U teškoj smo situaciji, neprimjerenoj Hajduku

Ponedjeljak, 06. srpnja 2020. 01:13 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor

Hajduk je doživio novi poraz, četvrti u pet zadnjih utakmica.

- Nalazimo se u stanju da se težina osjeti i prije utakmice, a kamo li ne kad počne. Na meni je da u ova tri kola izvučem sve, u teškoj smo situaciji, neprimjerenoj Hajduku. To nije ni prvi put ove sezone da smo ušli u takav ritam. Treba ostati "na brodu" u ova tri kola, a onda ćemo sjesti svi zajedno i donijeti najbolje odluke za klub. Momci su dali sve od sebe, međutim stvar je psihološke prirode i dogodila nam se blokada koja se već par kola osjeća. Na meni je da izvučem momčad iz toga. Mlada je, zelena, ali to je tako kako je. To je moj posao, svatko treba preuzeti svoj dio odgovornosti, bit ćemo puno pametniji nakon ova tri kola, kaže trener Hajduka Igor Tudor.

Slijedi utakmica protiv Dinama na Maksimiru.

- Derbi, ali moramo se dignuti. Moramo se psihološki dignuti na razinu da možemo odigrati utakmicu u vlastitim mogućnostima, a to se ne događa. Prije utakmice se osjeti težina. Radim konstantno na tome, alatima koji su mi na raspolaganju, ali nisam zadovoljan rezultatima tog rada. Mogu reći da mi se od prve minute nije dopao naš mentalitet. Treba nastaviti, boriti se, analizirati probleme koji su meni već kristalno jasni, rekao je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.