Igor Tudor, trener Hajduka: Utakmica na Kantridi bit će neizvjesna, očekujem puno od svoje momčadi

Petak, 27. rujna 2013. 12:47 Napisao/la  SC

Što se tiče mog kolege Keka, mogu reći da on radi fantastičan posao, napravili su malu senzaciju ulaskom u Europsku ligu i ima sve moje čestitke, kaže Tudor.

Igor Tudor uoči subotnje utakmice na Kantridi ne krije da Hajduk dolazi potvrditi da nije slučajno sakupio isto bodova kao i Rijeka:

- Naša očekivanja su velika, vjerojatno su i njihova. Svi se veselimo utakmici, prvenstveno želimo da bude dobra predstava, kada vidim kako moji momci treniraju i rade, mogu biti optimist. Snage će odmjeriti dvije ekipe koje su po dosadašnjim igrama i bodovima podjednake, utakmica će biti vrlo neizvjesna, no očekujem puno od svoje momčadi, kaže Tudor koji zna što Hajduka čeka na Kantridi:

- Rijeka se posložila kako treba, postali su ozbiljna ekipa koju je jako teško pobijediti. Oni su kvaliteta u organizacijskom smislu i u širini igračkog kadra, to je njihovo najveće bogatstvo. Na klupi im primjerice sjede jedan Krstanović i Alispahić. Što se tiče mog kolege Keka, mogu reći da on radi fantastičan posao, napravili su malu senzaciju ulaskom u Europsku ligu i ima sve moje čestitke, kaže Tudor.

Hajduk ove sezone bolje igra protiv boljih momčadi:

- Ne vjerujem u statistike i tradicije, ali ljepše je znati da pobjeđujemo jače ekipe nego da je obrnuto. Ipak, svaka utakmica je za sebe, to nam možda jedino govori da nam je teže igrati protiv zatvorenih momčadi, a Rijeka se sigurno neće tako postaviti na Kantridi, smatra Tudor.

Utakmicu igraju dva kluba koji su ove sezone vrlo blizu neuvjerljivom Dinamu?

- Ne mogu reći da razmišljam o osvajanju titule prvaka. Razmišljamo o rezultatu, miješani su osjećaji, pokušavamo biti realni. Normalno je kada vidiš da si na bod da očekivanja rastu. To je ljudski i sportski, zaključuje Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.