Igor Tudor, trener Hajduka: Imamo otvoren rezultat i stekli smo uvjerenje da možemo igrati puno bolje

Srijeda, 20. kolovoza 2014. 21:41 Napisao/la  SC

Poslije ove igre vratar Hajduka zaslužuje mjesto u nacionalnoj reprezentaciji! On je heroj, rekao je trener Dnjipra Markevič

Hajduk je minimalno poražen (1:2) u prvoj utakmici play-offa Europske lige, Dnjipro u Split putuje s prednošću zahvaljujući pogotku Šakova u 88. minuti.

- Da je ostalo 1:1 ili ovako, mi svejedno moramo pobijediti u Splitu. Šteta da smo primili drugi gol, ali ovo je rezultat sasvim otvoren za revanš. Dnjipro je pokazao da je prava ekipa, s puno dobrih igrača. Imali su svojih šansi, ali imali smo i mi. Nisu nas iznenadili. Meni su najvažnije dvije stvari, imamo otvoren rezultat i stekli smo uvjerenje da možemo igrati puno bolje nego što smo igrali danas. Večeras smo bili na 70 posto svojih mogućnosti, rekao je Tudor.

- Realizacija je naše najveće pitanje, imao sam tri napadača u sastavu, a da smo ranije došli do golova, pobijedili bismo uvjerljivo. Poslije ove igre vratar Hajduka zaslužuje mjesto u nacionalnoj reprezentaciji! On je heroj. Moramo u Splitu nadoknaditi sve što smo ovdje propustili ako mislimo u Europsku ligu. Neće biti lako, rekao je trener Dnjipra Markevič.