HAJDUK

Igor Tudor odradio prvi trening

Nedjelja, 05. siječnja 2020. 17:38 Napisao/la  Toni Bilić

Kepčija komentirao dolazak Gavranovića

Igor Tudor i Mijo Caktaš
Igor Tudor i Mijo Caktaš

 

Trener Igor Tudor okupio je igrače Hajduka u nedjelju i počeo pripreme za nastavak sezone.

Novi trener na raspolaganju ima 30 igrača: Vice Baždarić, Hamza Barry, Darko Nejašmić, Leon Kreković, Stefan Simić, Marin Jakoliš, Mijo Caktaš, Samuel Eduok, Goran Blažević, Josip Juranović, Ivan Delić, Jakov Blagaić, Jairo de Macedo Silva, Anthony Kalik, Stanko Jurić, Filip Bradarić, Stipe Vučur, Josip Bašić, Ivan Dolček, Ardian Ismajli, David Čolina, Marin Ljubić, Mario Vušković, Francesco Tahiraj, Stipe Radić, Josip Posavec, Davor Matijaš, Lumbardh Dellova, Tonio Teklić i Bassel Jradi.

U odnosu na prvi dio sezone nema stopera Oleksandra Svatoka koji je prešao u redove ukrajinskog Dnipra-1 te Dina Beširovića koji će do kraja sezone biti na posudbi u mađarskom prvoligašu Mezőkövesd-Zsóry SE.

Nakon prvoga treninga pred novinare je izašao sportski direktor Ivan Kepčija, koji je između ostalog odgovarao na pitanje o eventualnom dolasku Marija Gavranovića.

- Zanimljiva informacija, ne bih po tom pitanju ništa komentirao. Jako cijenimo njegove kvalitete. Moramo prije svega vidjeti gdje je momčad, dati priliku našim mladim momcima za iskorak. Jasno je da moramo pojačati momčad na jednu ili dvije pozicije, ali nećemo žuriti. Pojačanja tražimo u napadačkoj liniji, na tom mjestu sigurno. Ako je otišao Svatok kao stoper, to znači da bi nam jedan igrač u posljednjoj liniji bio od pomoći. Odlasci? Niz razgovora je bio i s klubovima koji bi dali minutažu igračima iz druge momčadi. Smatramo da je dio njih spreman na iskorak, kazao je Kepčija.

O ciljevima novi sportski direktor kaže:

- Cilj je postavljen na početku sezone, da pokušamo biti na mjestu koje vodi u Ligu prvaka. Htjeli bismo na toj poziciji ostati, dat ćemo sve od sebe da treneru osiguramo sve uvjete. Igor ima liderski gard koji će pomoći našim momcima da pokažu svoje kvalitete, zaključuje Kepčija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.