DINAMO - HAJDUK Igor Tudor: Ne zanimaju nas Mamićeve priče, pričat ćemo nakon utakmice

Subota, 30. studenog 2013. 15:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Dinamo je favorit, no mi dolazimo odigrati  utakmicu  u svom stilu. Mi smo na svim utakmicama u dosadašnjem tijeku sezone igrali napadački, moja je želja da tako odigramo i ovoga puta, kaže Tudor uoči nedjeljnog derbija

U nedjelju od 15 sati na maksimirskom travnjaku igra se prva od tri utakmice koje će Hajduk i Dinamo odigrati u prosincu. Prva je rasporedu utakmica u prvenstvu, potom slijede dvije utakmice četvrtfinala Kupa (4. prosinca u Zagrebu, 18. prosinca u Splitu). Za nedjeljnu utakmicu trener Igor Tudor ne može računati na ozlijeđene Caktaša, Bencuna i Andrijaševića. Splićani  pet godina ne znaju za pobjedu na maksimirskom travnjaku:

- Nismo opterećeni tom neugodnom tradicijom, uostalom tradicije postoje da se ruše. To što Hajduk nije pet godina slavio u Maksimiru ne znači ništa. U nedjelju je nova utakmica, isto kao što bi bila nova utakmica da se ponovno susretnemo  u ponedjeljak.  Dinamo je favorit, no mi dolazimo  odigrati  utakmicu  u svom stilu, koji je već prepoznat. Mi smo na svim utakmicama u dosadašnjem tijeku sezone igrali napadački, moja je želja da tako odigramo i ovoga puta. Konačni rezultat ne zavisi samo od jednog faktora, na nama je samo da budemo pravi, kazao je Tudor.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić najavio je da će Dinamo  pregaziti Hajduka i kao plitki potok:

- Ne razmišljamo o tome što priča Mamić, koncentrirani smo na posao, treninge, naše misli su usmjerene da odigramo što bolju utakmicu. Nakon utakmice ćemo pričati, kaže Tudor.

Koliko nedjeljni dvoboj može usmjeriti tijek sezone:

- Jedna utakmica ne može usmjeriti tijek cijele sezone. Čeka nas još mnogo prvenstvenih utakmica, tu je i Kup. Mene zanima da budemo pravi od prve do posljednje minute, da igrači pruže svoj maksimum. Nismo slučajno bod ispred Rijeke i odmah iza Dinama, zaključio je Tudor.

Najvjerojatniji sastav: Kalinić, Vršajević,   Milović, Maloča, Jozinović, Sušić, Bradarić, Pašalić, Jozinović, Kouassi, Bukva, Maglica

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.