Igor Tudor: Milevskij vidi sve prije drugih igrača, vidi se da se radi o klasnom igraču

Petak, 15. kolovoza 2014. 18:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Drago mi je zbog Contea, najbolji je to izbor za Italiju, a nije dobar za Hrvatsku, kaže Tudor

Hajduk u subotu na Poljudu igra protiv Zadra, nakon zadnjih rezultata atmosfera u splitskoj svlačionici je jako dobra

- Želimo u srazu sa Zadranima potvrditi naše dobre rezultate i igre koje su ostvariti na posljednjim domaćim i europskim utakmicama. Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu. Zadar je neugodan protivnik, u napadu imaju odličnog Wietzera te mladog Ivančića, imaju niz iskusnih igrača Ješea, Hrgovića, kaže trener Igor Tudor koji će moći računati na dvojicu novih igrača:

- Milevskij i Mezga će krenuti sa klupe, u ovom trenutku nisu na razini kao ostali igraći, što je razumljivo jer dugo nisu igrali. Nismo bili u mogućnosti zbog non-stop igranja organizirati neku prijateljsku utakmicu. Ako rezultat bude povoljan za nas, možda dobiju priliku, kaže Tudor koji se posebno osvrnuo na Milevskog:

- Vidi se da se radi o klasnom igraču, zna sve, vidi sve prije drugih igrača, suigrači uživaju igrati sa njime. Jako sam zadovoljan njegovim radom, mislim da se želi vratiti gdje mu je mjesto. Ako nastaviti raditi kao do sada, ne sumnjam da će biti pravo pojačanje za nas, govori Tudor.

Kakva je situacija sa Vršajevićem koji je na odlasku?

- On je igrač Hajduka i pravi profesionalac, od prve minute će igrati.

Antonio Conte, nekadašnji Tudorov suigrač iz Juventusa, novi je izbornik reprezentacije Italije koja se nalazi u skupini s Hrvatskom u kvalifikacijama za plasman na EP 2016:

- Drago mi je zbog njega, najbolji je to izbor za Italiju, a nije dobar za Hrvatsku, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.