IGOR TUDOR Imali smo niz problema, osjetio sam ih u svlačionici prošli tjedan

Subota, 15. veljače 2020. 20:45 Napisao/la  SC

Svaka pobjeda mi je važna, ali pobjeđivao sam i veće momčadi od Hajduka, kaže trener Slavena Belupa  Tomislav Stipić

Igor Tudor
Igor Tudor Foto: screenshot

Igor Tudor doživio je prvi poraz na klupi Hajduka, Slaven Belupo pobijedio (2:1) je Koprivnici splitsku momčad koja je od 37. minute igrala bez isključenog Stanka Jurića:

- Nismo bili dovoljno dobri. Ovo je korak unatrag u odnosu na vrijeme otkako sam tu. Imali smo niz problema, osjetio sam ih u svlačionici prošli tjedan i oni su se manifestirali danas. Crveni karton nas je poremetio. Imali smo neke šanse, ali oni su ih imali više, dobili su i ja im čestitam, kazao je Tudor.

Stanko Jurić olako je dobio žute kartone:

- Stanko se pokazao kao loša ideja. Imamo problema u zadnjoj liniji. Mislio sam da on to može odraditi s obzirom na svoje karakteristike, ali ideja se pokazala neuspješnom. Nismo bili dobri, puno igrača je bilo u grču. Treba što prije ovo zaboraviti, izvući pouke i nastaviti raditi. Trebat će za neke stvari malo više vremena. Hajduk vodim samo dva mjeseca i neke igrače trebam bolje upoznati. Da vidim jasnu sliku naših mogućnosti. Ne znam hoće li biti još dolazaka, moram vidjeti što kažu Kepčija i Stanić, kazao je Tudor.

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić skakao je od veselja po igralištu, ostvario je najveću pobjedu u karijeri:

- Pobjeda se ne može ničim zamijeniti. Velika pozitiva, emocija. Način na koji je Slaven Belupo danas pobijedio velikog Hajduka zaslužuje velike čestitke. Imali smo problema s prekidima. Mi smo dominirali i protiv 11 igrača Hajduka, bili smo bolja ekipa. Igrate kući protiv velikog Hajduka, gubite 0:1 i okrenete utakmicu. Svaka čast mojim igračima. Pobjeda i način na koji smo je stvorili daje nam vjetar u leđa. Čestitam svojim igračima i Hajduku na fer igri. Želim Hajduku sve najbolje u budućnosti, rekao je Stipić i objasnio svoje veze s Hajdukom:

- Ja sam polu-Hercegovac, polu-Dalmatinac. Hajdukovac sam! Kada sam bio u vojsci u Lori, svaku sam utakmicu bio na Sjeveru. Moji roditelji žive u Omišu, sestra u Kaštelima. Svaka pobjeda mi je važna, ali pobjeđivao sam i veće momčadi od Hajduka, kazao je Stipić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.