Igor Tudor: Frajeri koji samo gledaju kako će dati gol kod mene neće egzistirati

Subota, 15. veljače 2014. 11:19 Napisao/la  SC

Baš kad misliš da se neki posao napravio, onda u biti shvatiš kako te posao tek očekuje, kaže razočarani Tudor

Igor Tudor bio je izrazito nezadovoljan načinom na koji je Hajduk pobijedio (2:1) Hrvatski dragovoljac, trener Hajduka nije pronašao puno lijepih riječi za svoje igrače:

- Baš kad misliš da se neki posao napravio, onda u biti shvatiš kako te posao tek očekuje, nas svih zajedno čeka još puno rada. Smetalo me puno toga, ostavio sam to za svlačionicu gdje smo već sad imali jednu debatu jer ovo nije Hajduk koji želim, to sam rekao i igračima. Ponovila se naša stara priča da nam je isto igrati protiv Dragovoljca i Dinama ako nismo pravi, pitanje je mentaliteta i odnosa prema igri u oba pravca. Mogu shvatiti da netko ima manji motiv igrati protiv Dragovoljca, ali ne mogu shvatiti da nisu upoznali mene kao trenera i da ne znaju kako je svaka utakmica kvalifikacijska i sami sebe stavljaju u momčad i izbacuju. Tko može, može; tko ne može neće ga biti dok sam ja ovdje. Ono što također moram iskorijeniti jest to da dosta igrača gleda samo sebe što nije bio slučaj u prvom dijelu prvenstva; počinjem to primjećivati, frajeri koji samo gledaju kako će riješiti, namjestiti i dati gol neće egzistirati, nego oni koji imaju respekta prema zadnjoj četvorici, koji su krvarili jer se nogomet ne igra samo u jednom pravcu, kaže Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.