HAJDUK NEĆE, IZBORNIK HOĆE

Igor Štimac pozvao Mišu Krstičevića u stručni stožer

Petak, 22. veljače 2013. 09:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Miši Krstičeviću ugovor ističe u ljeto 2013. godine, a čelnici ne nude produljenje

Miši Krstičeviću ugovor s Hajdukom ističe u ljeto 2013. godine. Čelnici kluba još ga nisu pozvali na razgovor oko produženja istog. Inače, Krstičević ima mjesečnu plaču od pet tisuća eura brutto, njegov prvi pomoćnik Ivo Šeparović dvije tisuće eura brutto. Kao i igračima, djelatnicima radne zajednice plaće kasne oko šest mjeseci. Prije nekoliko dana došlo je to oštrog sukoba između predsjednika kluba Marina Brbića i sportskog direktora Sergija Krešića s jedne strane, te trenera Krstičevića sa druge strane.

Strateg bijelih je tražio da se na Poljud s posudbe iz redova drugoligaša Prmorca 1929 vrati mladi Plazonić koji je na platnom popisu bijelih. Brbić i Krešić su odbili prijedlog Krstičevića, što je kod njega izazvalo revolt. Kao „ranjeni lav“ napustio je ured predsjednika, zalupivši svom snagom vratima. Zbog povišenog krvnog tlaka i manjih srćanih smetnji jednu noć je hospitaliziran u KBC Firule. Tri dana nije vodio trening momčadi. Javna je tajna od prvog dana imenovanja Krešića na mjesto sportskog direktora kluba da suradnja između njega i Krstičevića ne postoji. Upravo je Krešić po svojoj funkciji koju obnaša osoba koja bi trebala predsjedniku kluba, potom Nadzornom odboru predložiti da se Krstičeviću ponudi novi, financijski puno bolji ugovor. Zasad od toga nema ništa!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac, koji je itekako involviran u situaciju u Hajduku, već je ponudio Krstičeviću da bude dio njegovog stručnog stožera nakon što je Krunoslav Jurčić napustio ove zime Štimčev stožer i prihvatio ponudu Zdravka Mamića da po treći puta je postao trener Dinama. Štimac izuzetno cijeni rad Krstičevića koji mu je bio pomoćnik u vrijeme kada je aktualni hrvatski izbornik vodio NK Zagreb i spasio ga od ispadanja iz elitnog razreda.

U svakom „normalnom" klubu poslije rezultata koje je ostvario Krstičević ove sezone s momčadi kojoj su predviđali borbu za ostanak već bi u zimskoj pauzi treneru ponudili novi ugovor. U Hajduku o tome zasada mudro šute, nitko ga od čelnika kluba nije ni pozvao da porazgovaraju na tu temu. Kada je klub s Poljuda u pitanju ničemu se ne treba čuditi!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.