Igor Štimac: Neznalice vode Hajduk, pokopat će Ivana Leku kao Igora Tudora

Utorak, 07. veljače 2023. 10:00 Napisao/la  SC
Igor Štimac
Igor Štimac

Igor Štimac dežurni je kritičar Lukše Jakobušića i njegove sportske politike:

- Neznalice vode Hajduk, vidi se i na primjerima kako su potrošili trenere, a bilo je dobrih koji su prošli preko Poljuda. Oni misle da su dobri samo oni igrači koji primaju 500-600 tisuća godišnje plaće, umjesto da pronađu igrače s karakterom i mudima, a ne ove koji se prešetavaju terenom. Predsjednik Lukša Jakobušić i suradnici mislili su da će Ivan Leko svojim znanjem, ostvarenim uspjesima i imenom koje je izgradio dosad riješiti sve probleme Hajduka i sve promašaje oko kadra koji su oni formirali. Od poluigrača se ne može stvoriti momčad. Čini mi se da će Uprava Hajduka na čelu s Jakobušićem i njegovim direktorom nažalost pokopati Leku, onako kao što su pokopali Igora Tudora, kazao je Štimac za Večernji list.

Hajduk je zadnji put bio prvak u mandatu predsjednika Branka Grgića, kada je sportsku politiku kluba određivao Igor Štimac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.