Igor Pamić poručio hajdukovcima: Bili bismo još bolji da su nas kupili Amerikanci, koje ste vi potjerali

Nedjelja, 10. studenog 2013. 12:41 Napisao/la  Ivan Jelić

Želio bih čestitam svom imenjaku Tudoru koji radi sjajan posao, čeka ga velika trenerska karijera. Odlično je posložio momčad, rekao je Igor Pamić

Nogometaši Hajduka prekinuli su jednu neugodnu tradiciju. Na domaćem terenu nakon tri godine pobijedili su Istru 1961.

- Zadovoljan sam igrom i pobjedom, nakon Lokomotive, srušili smo još jednu neugodnu tradiciju, pobijedili smo Istru 1961 koja je za nas bila "crna mačka". Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, drugo je bilo solidno iako smo i tada imali 2-3 prilike da zatresemo još koji puta mrežu Puljana. Golove koje smo postigli su plod onoga što radimo na treninzima i što zahtijevam od svojih igrača u fazi napada. U nastavku smo odradili taj dio susreta, rutinsku utakmicu priveli kraju i zasluženo pobijedili jednu jako neugodnu momčad Istre 1961. Isto tako zadovoljan kako je momčad funkcionirala u sustavu 3-5-2 , probrao sam igrače za koje sam bio uvjeren da to mogu odraditi na najbolji način, što su oni i učinili, rekao je Igor Tudor, trener Hajduka.

Igor Pamić čestitao je domaćinu na pobjedi.

- Utakmica je odigrana u jednoj fantastičnoj atmosferi, umjetnički dojam bio je kao u najbolje danea sjajne klizačice na ledu Sandre Dubravčić. Čestitam Hajduku na zasluženoj pobijedi, postigli su dva gola nakon naših pogrešaka. Golovi u pravilu padaju nakon što protivnik pogriješi. Nisam nezadovoljan kako smo odigrali, posebice što su nam nedostajali Križman, Havojić, Batarelo i Horvat. Naša najveća rak-rana je Horvat jer kada on ne igra nemamo adekvatnu zamjenu za njega. Pokušao sam sa Sačerom na desnom boku, no nije se najbolje snašao, rekao je Igor Pamić koji je u se 60. minuti vratio na klupu.

- Bio sam na klupi od početka drugog dijela, no kako sam popio previše vodio, išao sa WC. Ja sam iskren pa sam vam otkrio zašto me nije bilo koju minutu na klupi.

Iskrena izjava „Diva iz Žminja „ naišla je na gromoglasan pljesak predstavnike sedme sile.

Hajduk je dobar, dometnuli su novinari Pamiću.

- Ne samo da je dobar nego je odličan. Želio bih čestitam svom imenjaku Tudoru koji radi sjajan posao, čeka ga velika trenerska karijera. Odlično je posložio momčad, Hajduk ima niz kvalitetnih mladih igrača.

Dotaknuo se još svoje momčadi.

- I mi smo dobri, želim da budemo još bolji. Nećemo se zadovoljiti sa šestim mjestom na tablici. Okruženje u klubu i oko kluba je dobro i da su nas kupili Amerikanci koje ste vi potjerali bili bismo još bolji, no zadovoljan sam cijelom situacijom, na kraju će Pamić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.