Hrvoje Maleš ni na komemoraciju ne smije doći bez policijske pratnje

Srijeda, 22. veljače 2012. 15:08 Napisao/la  S. T.

Policijsku zaštitu Maleš uživa kao USKOK-ov pouzdanik nakon što je Željku Širiću i Stjepanu Djedoviću ponudio novac za pošteno suđenje

U Gradskoj vijećnici na splitskoj Pjaci održana je komemoracija preminulom novinaru Miloradu Bibiću Mosoru. Među inima koji su došli na komemoraciji bio je i predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš, koji nije stigao sam.

Maleš je došao pod budnom paskom policije, koja danonoćno čuva njega i njegovu obitelj. Policijsku zaštitu Maleš uživa kao USKOK-ov pouzdanik nakon što je čelnim ljudima sudačke organizacije HNS-a, Željku Širiću i Stjepanu Djedoviću, u Zagrebu ponudio novac za pošteno suđenje.

Zahvaljujući Malešovoj suradnji s USKOK-om, Širić i Djedović su pritvoreni pod sumnjom da su primili mito za namještanje rezultata, što je najveća pravosudna afera od osnutka HNS-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.