Hari Vukas, trener Hajduka: Sve osim naše pobjede protiv Osijeka bilo bi veliko iznenađenje

Petak, 08. svibnja 2015. 20:25 Napisao/la  Ivan Jelić

Igramo protiv protivnika koji se bori za opstanak, vidjeli ste kako je prošli tjedan završila jedna takva utakmica, kaže Vukas

Nogometaši Hajduka i Osijeka u subotu od 19 sati igraju utakmicu 33. kola, utakmicu je najavio trener Hari Vukas:

- Važna utakmica, standardna floskula, ali igramo protiv protivnika koji se bori za opstanak. Vidjeli ste kako je prošli tjedan završila jedna takva utakmica. Neka nam to bude pouka za sutra, momci su maksimalno motivirani, igramo pred svojim navijačima i očekujemo tri boda. Nema ozlijeđenih ni kartoniranih, u momčad se vraća i Andrija Balić, koji će konkurirati za sutrašnji sastav. Atmosfera je odlična na treninzima, zbilja uživam raditi s igračima. Ulog je velik, a to je Europa, i sve osim naše pobjede bi bilo veliko iznenađenje. Ponovit ću još jednom, za nas postoji samo sljedeća utakmica, a to je Osijek i trenutno smo fokusirani samo na to. Želio sam igračima ukazati na to i njima je važna pobjeda da napokon spuste tu kočnici i pokažu što znaju, kaže Vukas.

Andrija Balić se nakon nešto više od mjesec dana vraća u sastav Hajduka. Posljednju utakmicu, Hajdukov fantazist je odigrao još u domaćem porazu 'bijelih' na Poljudu protiv Splita, a onda su uslijedili problemi sa zglobom pa viroza. Danas su se nogometaši Hajduka družili s navijačima na Rivi, uz Milevskog i Vlašića, tu je bio i oporavljenik Balić:

- Nije bilo lako gledati suigrače s tribina. Sada sam se oporavio, osjećam se dobro i nadam se kako ću se što prije vratiti u formu u kakvoj sam bio početkom proljeća. Atmosfera je jako dobro, svi dobro radimo i poštivamo zahtjeve novog trenera. Mislim kako sve ide svojim putem, rekao je Balić.

Sastav: Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Jozinović, Caktaš, Sušić, Vlašić, Mezga, Maglica, Milevski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.