Hajdukova pobjeda protiv Karlovca; Debi "Nijemca" Tomaša i prve minute Ahmada Sharbinija

Nedjelja, 08. travnja 2012. 12:49 Napisao/la  Ivan Jelić

Tomaš je pokazao da se na njega može najozbiljnije računati. Ahmad je sjajno odigrao "dupli pas" sa Vukušićem prije jedanaesterca nad njim, rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević

U dvoboju sa Karlovcem, u bijelom dresu Hajduka na desnom boku u zadnjoj liniji debitirao je mladi osamnaestogodišnji Ivo-Valentino Tomaš koji je član U-16 reprezentacije Njemačke. Ne, niste krivo pročitali, Tomašu je majka Njemica i prihvatio je poziv „Elfa„ da zaigra za mlađe reprezentativne kategorije.

Prve minute ovog proljeća odigrao je i Ahmad Sharbini koji u 50. minuti zamijenio Lendrića , a asistirao je Vukušiću kod dosuđenog jedanaesterca, kada je najboljeg strijelca Splićana srušio vratar Lovre Kalinić, inače Hajdukov golman na posudbi u Karlovcu.

- Zadovoljan sam kako je odigrao mladi Tomaš, njemu je ovo bio debi u prvoj momčadi. Igrao je na poziciji koja mu nije "prirodna". Pokazao je da se na njega može najozbiljnije računati. Ahmad je sjajno odigrao "dupli pas" sa Vukušićem prije jedanaesterca nad njim, rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.