Hajduk živi vječno od odgode do odgode, suspenzija odgođena za tjedan dana!

Petak, 20. srpnja 2012. 19:42 Napisao/la  Ivan Jelić

 Šibenik je pristao na odgodu plaćanja duga od 4,7 milijuna kuna, Hajduk igra protiv Istre 1961 u nedjelju

Hajduk će igrati protiv Istre 1961 nakon što je od Šibenika pismeno zatražio i dobio odgodu plaćanja duga od 4,7 milijuna kuna. Zbog duga Hajduk je bio suspendiran većim dijelom pripremnog razdoblja i nije smio igrati službene utakmice.

Prije nekoliko dana u Zagrebu su se sastali čelnici Hajduka i Šibenika, dogovoreno je da će dug biti isplaćen do početka prvenstva. Međutim, u Hajduku se tijekom tjedna dogodio novi preokret, gradonačelnik Željko Kerum pokušao je smijeniti Nadzorni odbor što mu za sada nije uspjelo. Najgore je što kredit od 60 mil. kuna još uvijek nije odobren, blagajna je prazna i Hajduk nema otkuda platiti Šibeniku dug.

Odgoda od 7 dana omogućila je Hajduku da igra u nedjelju protiv Istre 1961, ali ako ne vrati dug neće smjeti igrati u idućem kolu protiv Splita. A ako se bude igrao, gradski derbi morao bi se igrati pred praznim tribinama budući da je HNS prošle sezone kaznio Hajduk. Navodno je Davor Šuker, predsjednik HNS-a, obećao pokušati odgoditi zabranu za neku drugu utakmicu.

Hajduk živi vječno od odgode do odgode!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.