Hajduk vraća Filipa Bradarića, bivši igrač Rijeke ponovo na Poljudu

Ponedjeljak, 06. prosinca 2021. 13:55 Napisao/la  T. B.
Hajduk vraća Filipa Bradarića, bivši igrač Rijeke ponovo na Poljudu

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius prije gotovo mjesec dana, kada bijeli nisu igrali ovako dobro, najavio je da će u zimskom prijelaznom roku dovesti najmanje četri nova igrača.

Točno je locirao na kojima mjestima treba pojačati momčad, Hajduk traži desnog braniča, zadnjeg veznog igrača, napadača, bočnog napadača.

Čini se da je Hajduk riješio pitanje zadnjeg defenzivnog veznjaka u liku nekadašnjeg igrača Hajduka i Rijeke, te bivšeg reprezentativca Filipa Bradarića.

Bradarić je nazočio najvećem hrvatskom derbiju u Makismiru između Dinama i Hajduka koji su Splićani riješili u svoju korist.

Prema neslužbenim informacijama obavio je razgovor s čelnicima kluba, predsjednikom Lukšom Jakobušićem i sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom.

Povratak Bradarić na Poljud spominjao se u ljetnom prijelaznom, tada je ostao u Saudijskoj Arabiji potpisao je za Al Ahli, prethodno je igrao za Al Ain.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.