ŠUKER ODRŽAO OBEĆANJE

Hajduk i Split gradski derbi igraju pred gledateljima

Utorak, 24. srpnja 2012. 09:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Predsjednik HNS-a Davor Šuker obećao Hajduku odgoditi kaznu 

Odvjetnici Hajduka čini se dobili su još borbu s Disciplinskom komisijom HNS-a. Nakon što su uspjeli prolongirati plaćanje duga Šibeniku od 4,7 milijuna kuna do 30. srpnja, čini se da su uspjeli pravno riješiti da se gradski derbi Hajduk – Split, koji je na rasporedu u nedjelju 29. srpnja, na Poljudu odigra pred gledateljima.

 

Umorili se nakon jedne utakmice
Poslije neodlučnog ishoda protiv Istre 1961 u Puli trener Hajduka Mišo Krstičević kazao je da je odmarao neke "umorne" igrače. Kad su se već umorili kada su odigrali samo jednu utakmicu protiv Skonta? Hajdukov trener stalno se hvalio kako će igrači biti maksimalno spremni za sve napore, sezona je tek počela neki igrači već se žale na umor. Svašta!

 

Naime, disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević kaznio je Splićane zbog učestalih nereda i bakljade u minulom prvenstvu zabranom igranja jedne utakmice bez gledatelje. Hajduk se žalio, žalba automatski odgađa izvršenje odluke tako da su bijeli posljednje dvije utakmice prošlog prvenstva protiv Lučkog i Lokomotive odigrali uz nazočnosti gledatelja, obje su izgubili.

Novi predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je nazočio europskom dvoboju Hajduka i Skonta, obećao je čelnicima kluba da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se gradski derbi odigra pred gledateljima. Izborom novog rukovodstva HNS-a trebaju se izabrati i nove komisije. Teško je očekivati da će se do nedjelje formirati nova Disciplinska komisija koja bi trebala raspravljati o žalbi Hajduka. Tako će se utakmica Hajduk - RNK Split odigrati na Poljudu pred gledateljima!

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.