HAJDUK - UDINESE Goran Milović: Trener Tudor dobro nas je razdrmao u svlačionici

Ponedjeljak, 17. veljače 2014. 12:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Utakmica sa Udineseom za nas će biti veliki motiv. Bit će to prilika svakom igraču da pokaže treneru Tudoru u kakvoj je formi, kaže Milović uoči utakmice protiv Udinesea u utorak

Povodom 103. rođendana Hajduka u utorak će se na Poljudu odigrati prijateljska međunarodna utakmica, bijeli će ugostiti talijanskog prvoligaša Udinesea.

- Utakmica sa Udineseom, bez obzira što je u pitanju prijateljsko nadmetanje, za nas će biti veliki motiv. Bit će to prilika svakom igraču koji nastupi da pokaže treneru Tudoru u kakvoj je formi. Udinese stiže u dobar trenutak za lijepu predstavu nakon dvije prvenstvene pobjede, kaže Goran Milović.

Trener je bio nezadovoljan igrom pojedinaca unatoč pobjedi nad Hrvatskim dragovoljcem. Bio je izuzetno ljut, kritičan:

- Kritika je bila na mjestu, dobro nas je razdrmao u svlačionici, nakon toga 20 minuta je bilo odlično i riješili smo utakmicu. Moramo se potruditi da takvih kritika više ne bude. Nije problem samo veznog reda, svi mi utječemo na lošu partiju, dogodi se utakmica kada nema motivacije i kada se malo padne, što nije opravdanje. Protiv Dragovoljca je to bila samo opomena, no protiv Osijeka smo zbog toga izgubili. Hajduk uvijek mora igrati kolektivno, jer nemamo ekstra igrača koji sam može riješiti utakmicu. Kada momčad radi zajedno uvijek jedan čovjek iskoči, kao što je sada trenutno Pašalić, tvrdi Milović.

Dante Stipica dočekao je da bude na vratima Hajduka.

- Čast je braniti u utakmiic protiv Udinesea, posebno ako bude igrao Antonio Di Natale. Naravno da imam tremu, no jedva čekam da počne utakmica. Naporno treniraš, čekaš svojih pet minuta i kada dobiješ priliku moraš biti potpuno spreman. To je život nogometnog vratara. Nije mi drago zbog Kalinićeve ozljede, ali na meni je da iskoristim ponuđenu priliku, kaže Stipica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.