Vodstvo Hajduka u potrazi za zadnjim veznim i novim tehničkim sponzorom

Srijeda, 06. veljače 2013. 10:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Opet se spominje mogućnost da se iz susjedstva Parka mladeži na Poljud preseli Erceg, spominje se zadnji vezni Istre 1961 Anđelković, neka imena iz susjedne Bosne i Hercegovine....

Odlaskom Josipa Radoševića u Napoli trener Hajduka Mišo Krstičević ostao je bez jednog og glavnih igrača u momčadi, najvažnijeg u defenzivnom dijelu igre. Već za vrijeme turskih priprema Krstičević je poručio čelnicima kluba da mu je pod hitno potreban jedan kvalitetni zadnji vezni igrač. Sportski direktor Krešić pokušava pronaći takav tip igrača, no najveći problem je što bijeli nemaju novaca za kupiti kvalitetno pojačanje.

Neka su imena u opticaju, ponovno se spominje mogućnost da se iz susjedstva Parka mladeži na Poljud preseli Erceg, spominje se zadnji vezni Istre 1961 Anđelković, neka imena iz susjedne Bosne i Hercegovine. Vremena je sve manje jer 10. veljače završava prijelazni rok. Bencun koji je trebao proljetni dio odigrati na posudbi u Zrinjskom iz Mostara, prema svemu sudeći ostat će i nadalje među bijelima.

Iako se činilo da je Hajduk sve dogovorio da novi tehnički sponzor kluba bude NIKE, od te suradnje neće najvjerojatnije biti ništa. Predstavnici te tvrtke ponudili su Splićani kreaciju, idejno rješenje dresa kakav ima Everton, bijeli su to odbili. Kao novi mogući tehnički sponzor spominje se tvrta Macron. Do 1. srpnja kada ističe ugovor sa dosadašnjim sponzorom Umbrom čelnici kluba trebaju donijeti odluku kome će povjeriti da bude tehnički sponzor Hajduka.