Hajduk u Koprivnici u nedjelju neće imati dovoljno igrača da se ispuni zapisnik

Subota, 20. travnja 2013. 15:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Znali smo biti i u goroj situaciji kada je u pitanju igrački kadar, pa bismo ostvarili pozitivan rezultat. Nama je svaka utakmica važna u borbi za drugu poziciju, kaže trener Mišo Krstičević

U nešto više od deset dana Hajduk i Slaven Belupo sastaju se  treći put. U nedjelju Splićani u prvenstvenom dvoboju gostuju u Koprivnici  nakon što su u tjedan dana odigrali dvije utakmice polufinala Kupa Hrvatske. Hajduk je izborio su plasman u finale protiv Lokomotive. Momčad iz Koprivnice bila je puno bolja.

 

Uoči nedjeljne utakmice trener Mišo Krstičević ne može računati na pola momčadi, Maloča i Jozinović imaju tri žuta kartona, ozljeđeni su Vršajević, Jozinović, Nižić, Andrijašević, Maglica i Sušić osjećaju zdravstvene tegobe, ali putuju s momčadi.

 

- Nedostajat će nam igrača u zapisniku, Kiš, Mikanović i Pašalić ostaju kod kuće  kako bi pomogli juniorima u derbiju protiv Dinama, kaže trener Krstičević.

 

 Među putnicima su Milović i Jonjić koji su na startu drugog dijela prvenstva nastradali upravo u Koprivnici.

 

- Obojica su među kandidatima  za momčad, hoće li netko od njih dvojice nastupiti odlučit ću prije same utakmice. Znali smo biti i u goroj situaciji kada je u pitanju igrački kadar, pa bismo ostvarili pozitivan rezultat. Nama je svaka utakmica važna u borbi za drugu poziciju. Svjesni smo da nas čeka teška utakmica protiv protivnika koji nema nikakvog imperativa, mi smo ih izbacili u polufinalu iz Kupa Hrvatske u prvenstvenu, a teško da mogu osvojiti mjesto koje vodi u Europi. Sigurno je da će imati dodatni motiv nakon što smo ih eliminirali iz Kupa. Na Poljudu su u srijedu odigrali jako kvalitetnu utakmicu, govori Krstičević.

 

Vjerojatniji sastav: Blažević, Oremuš, Milović, Milić, Lima, Plazonić, Sušić, Kouassi, Caktaš, Maglica, Vuković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.