Hajduk u brojnim problemima: Poljud kao bolnica na kraju grada

Ponedjeljak, 16. travnja 2012. 14:04 Napisao/la  I. J.

Listi ozlijeđenih priključili su se braća Ahmad i Anas Sharbini koje muči ista ozljeda, list mišića

Hajdukov trener Mišo Krstičević ima problema s igračkim kadrom. Naime, ozlijeđeni su gotovo svi stariji igrači. U subotnjem prvenstvenom dvoboju sa Osijekom ozljedu je obnovio kapetan Srđan Andrić, izvan stroja je još od zimskih priprema stoperMaloča,  dok je Vuković  ozlijedio rame u dvoboju sa Slaven Belupom u Koprivnici. Listi ozlijeđenih priključili su se braća Ahmad i Anas Sharbini koje muči ista ozljeda, list mišića, dok Gabrića zateže zadnja loža.  

Uz to je mladi Radošević već u prvim minuta osječkog sraza napustio travnjak poslije sudara sa kapetanom domaćina koji je neoprezno startao na mladog Hajdukovca, zaradio je ozljedu skočnog zgloba. Na ozljede su se poslije ogleda u Gradskom vrtu potužili Ozobić i Tomaš. Bolnica na kraju grada – na Poljudu!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.