DOBAR POSLOVNI POTEZ

Hajduk jedva čeka da Atalanta kupi Pašalića

Utorak, 17. ožujka 2020. 14:39 Napisao/la  Toni Bilić

Hajduk ugovorio fiksnu odštetu s Chelseajom

Mario Pašalić
Mario Pašalić

Talijanski mediji već danima pišu da će Atalanta od Chelseaja otkupiti ugovor bivšeg igrača Hajduka i hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića.

Atalanta bi trebala Chelseaju isplatiti iznos od 15 mil. eura na ime otkupa ugovora.

Pašalić je 2014. godine iz Hajduka prešao u Chelsea, Splićani su dobili obeštećenje u iznosu od 2,5 mil. eura.

Aktualni predsjednik kluba Marin Brbić u svom prvom mnadatu na čelu bijelih zajedno s Goranom Vučević, koji je tada obnašao funkciju sportskog direktora, sjajno su odradili taj transfer.

Kako smo saznali, oni su uspjeli ishoditi fiksnu odštetu u trenutku kada Pašalić bude napuštao redove kluba sa Stamford Brigdea, neslužbeno smo doznali da se radi o iznosu od 5 mil. eura.

Više nego odličan posao dvojca Brbić - Vučević!

Inače, Pašalić nije dočekao svoju priliku u dresu Chelseaja, bio je redom na posudbama u Elcheu (Španjolska), Monacu (Francuska), Milanu (Italija), Spartaku (Rusija), od 2018. godine je u Atalanti.

Trener momčadi iz Bergama, Gian Pieri Gasperini, pruža Pašaliću maksimalnu podršku, Pašalić mu svojim igrama na najbolji način uzvraća.

Pašalić bi trebao potpisati petogodišnji ugovor s Atalantom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.