Hajduk također smanjuje plaće, Marin Brbić namjerava što duže držati financije pod kontrolom

Petak, 03. travnja 2020. 19:02 Napisao/la  Toni Bilić

Predsjednik Hajduka u svom prvom mandatu odgovornim ponašanjem izvukao klub iz financijskog kolapsa

Marin Brbić
Marin Brbić

Prema neslužbenim informacijama čelnici Hajduka odlučili su smanjiti plaće svojim igračima. kao i ostali vodeći hrvatski klubovi.

Navodno se radi o smanjenu od 30 posto.

To su već uradili Osijek i Dinamo, isto namjerava učiniti Rijeka, vrlo brzo će vjerujemo plaće smanjiti i ostali domaći prvoligaši.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić u svom prvom mandatu odgovornim ponašanjem izvukao je klub iz financijskog kolapsa, u to doba na Poljudu su svi bili na minimalcu.

Brbićev doprinos pokazao se tada spasonosnim za opstanak Hajduka.

Svjestan težine situacije oko koronavirusa, prvi čovjek mudro kormilari bilim brodom i čuva stabilnost.

Jasno je u svom priopćenju prije desetak dana naglasio da klub pažljivo prati sva zbivanja oko koronavirusa.

- Klub će svakako pravovremeno poduzimati mjere u tom cilju, istovremeno se vodeći da te odluke budu uravnotežene i pravednije prema svima, ukljućujući igrače i zaposlenike kluba, između ostalog pisalo je u priopćenju Hajduka objavljeno nakon što se koronavirus pojavio u našoj zemlji.

Hajduk je financijski stabilan, ali budući da nitko ne zna kada će pandemija završiti, sasvim je razumljiva odluka čelnika kluba da uštedama pokuša što duže držati financije pod kontrolom.

Ovake mjere su nepopularne, ali su u ovakvoj situaciji više nego neophodne.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.