Hajduk smatra da povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige pogoduje Dinamu

Utorak, 03. prosinca 2013. 15:40 Napisao/la  Ivan Jelić

Anton Maglica zbog ozljede propušta prvu utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske, koja se igra u srijedu igra u Zagrebu

Anton Maglica, strijelac izjednačujućeg zgoditka za Hajduk u nedjeljnom derbiju protiv Dinama, zbog ozljede propušta prvu utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske, koja se igra u srijedu igra u Zagrebu.

Hajduk se žalio na odluku povjerenika da se odgođena utakmica Istra 1961 - Dinamo odigra na proljeće. Na Poljudu smatraju da je odluku o odgodi trebala donijeti Udruga prvoligaša kao što je to bio slučaj kada je Hajduk na početku sezone zbog lošeg stanja travnjaka tražio odgodu dvoboja sa Rijekom. Tada imao dovoljan broj glasova da bi se utakmica odgodila. Smatraju Splićani da se ovom odlukom pogoduje Dinama, jer njegova momčad nije u formi. U zimskom prijelaznom roku promijenit će se igrači, spominje se da će napadač Puljana Brazilac Jo postati novi igrač Dinama. Može se dogoditi da  Jo zaigra za modre u odgođenoj utakmici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.