Hajduk - S. Belupo (17): Vukas najavio motiviranu, rastrčanu i napadački orijentiranu momčad

Nedjelja, 15. veljače 2015. 13:24 Napisao/la  I. J.

Gosti iz Koprivnice zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta već od srijede su u Sinju


Hajduk u prvoj utakmici u nastavku sezone na svom travnjaku danas od 17 sati igra protiv Slaven Belupa. Momčad će voditi Hari Vukas, koji je na klupi sjedio i srijedu u Mladini gdje su Splićani odigrali prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Hrvatske i pobijedili Vinogradar rezultatom 3:0. Za ogled sa Belupom privremeni trener Hajduka moći će računati na Gotala, Milevskog i Mikanovića dok u kadru neće biti Kouassija, koji odlazi u kineski Shangaj, te viroznog Mezge i ozlijeđenog Malokua:

- Navijači će vidjeti motivirani, rastrčani i napadački orijentiran Hajduk, kaže Vukas iza kojega su stali igrači.

- Godi kada vas igrači žele, no čelnici kluba odlučit će tko će naslijediti Tudora. U ovom trenutku razmišljam samo o dvoboju sa Slaven Belupom. Pobjeda nam treba zbog atmosfere u svlačionici, govori Vukas.

Gosti iz Koprivnice zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta već od srijede su u Sinj u, gdje su se pripremali za današnji sraz:

- To još jedan dokaz sa kolikom se ozbiljnošću pripremaju za utakmicu. Dolaskom trenera Ante Čačića nanizali su nekoliko dobrih rezultata. U nastavka prvenstva nesretno su izgubili od Zagreba u Kranjčevićevoj, promašili su penal. Više nisu raštimana nego vrlo dobro organizirana momčad, zaključio je Vukas.