Hajduk remizirao sa slovenskom filijalom, u subotu protiv Nenada Bjelice

Petak, 07. srpnja 2023. 19:36 Napisao/la  SC
Marko Livaja
Marko Livaja Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je odigrao četvrtu pripremnu utakmicu Sloveniji, protivnik je bio njegova slovenska filijala Radomlje, gdje bijeli na kaljenje šalju svoje mlade igrače.

Susret je završio bez pobjednika (1:1), trener Leko priliku je dao igračima koji do sada nisu imali veću minutažu.

Od prve minute zaigrao je Marko Livaja.

U prvom dijelu bila je to slaba predstava u kojoj su Splićani bili nešto bolji, Brajković je u 34. minuti pogodio stativu.

Na otvaranju drugog dijela Radomlje je povelo, strijelac je bio Kukovec nakon što se najbolje snašao nakon ubačaja iz kuta.

Bijeli su poravnali u 61. minuti, Sahiti je idealno uposlio Čuića kojemu nije bilo teško poslati loptu u mrežu.

U subotu se bijeli vračaju u Split, prije toga će u jutarnjim satima odmjeriti snage s turskim Trabznosporom koji vodi Nenda Bjelica.

Bit će to generalna proba pred početak nove sezone, 15. srpnja Dinamo i Hajduk igraju u Maksimiru utakmicu Superkupa.

HAJDUK: Silić (46 Buljan), Đolonga, Vušković, Prpić, Hrgović, Lauš (71 Benrahou), Grgić (46 Grgić), Šošić (60 Sahiti), Kalik (71 Čubelić), Brajković (76 Dajaku), Livaja (60 Ćuić).

Pripremna utakmica: Hajduk - Radomlje 1:1 (Čuić 61/Kukovec 48)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.