Hajduk: Radošević, Caktaš i Maglica spremni za Zelinu, Antonio Jakoliš potpisao

Utorak, 11. prosinca 2012. 17:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Mladi reprezentativac Antonio Jakoliš potpisao je 3,5 godišnji ugovor s Hajdukom

Trener Hajduka Mišo Krstičević uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa protiv Zeline u srijedu na raspolaganju ima jači igrački kadar od onoga koji je nastupio protiv Intera iz Zaprešića. U momčad se vraćaju Radošević i Maglica, koji su odradili kazne i oporavljeni Caktaš. Oremuš i Vršajević su ozlijeđeni.

- Najvjerojatnije je da će na poziciji desnog beka zaigrati Lima koji je na toj poziciji igrao na prvoj utakmici u Svetom Ivanu Zelini. Rezultat 1:1 nakon prve utakmice daje gostima pravo da se nadaju, Kup je uvijek bio prepun iznenađenja, ne samo kod nas nego i u puno jačim ligama. Sigurno je da nećemo čekati da utakmica završi rezultatom 0:0, od prve minute čemo igrati agresivno i pokušati što prije riješiti pitanje pobjednika, kaže Krstičević.

Hajduk od utorka ima novo ime na igračkom popisu, mladi reprezentativac Antonio Jakoliš potpisao je 3,5 godišnji ugovor s Hajdukom. Brzonogi krilni napadač rođen je 28. veljače 1992. godine u Varaždinu, za Šibenik je odigrao 60 utakmica. Od prošlog ljeta bio je član ukrajinskog prvoligaša Dnjipra, no poslan je na posudbu u Krivbas. Nezadovoljan svojim statusom prihvatio je ponudu Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.