Hajduk prijavio FIFA-i da Al Ittihad nije uplatio prvu ratu odštete za Anasa Sharbinija

Utorak, 04. rujna 2012. 17:44 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk je zaradio toliko novaca da su čelnici zaključili da im više nije potreban kredit od 60 milijuna nego od 30 milijuna kuna

Hajduk je FIFA-i prijavio Al Ittihad, jer čelnici saudijskog prvoligaša nisu platili prvu ratu u iznosu od 1,2 mil. eura na ime transfera Anasa Sharbinija. Ukupni iznos transfera iznosi 1,8 mil. eura, a prva rata trebala je biti uplaćena do 18. kolovoza, no uplate još nema.

 Prodajom Anasa Sharbinija i Anta Vukušića (Pescara), prodajom ulaznica i marketinškim pravima od europskih utakmica (Skonto, Inter), prodajom ulaznica u dosadašnjim prvenstvenim utakmicama, Hajduk je zaradio toliko novaca da su čelnici zaključili kako im više nije potreban kredit od 60 mil. kuna.

Hajduk namjerava uzeti kredit od 30 mil. kuna, u klubu se nadaju da će brzo pronaći poslovnu banku koja će odobriti kredit u tom iznosu, posebice nakon što je Grad Split odlučio postati jamac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.