HAJDUK PREDSTAVIO PRINOVE

Igrači koji bi trebali postati pojačanja

Ponedjeljak, 09. srpnja 2012. 15:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Prošlog ljeta Hajduk je doveo sedam novih igrača i pogriješio u odabiru svih sedam

Na Poljudu su predstavljena nova četvorica igrača koja su stigla u Hajduk prvog dana ljetnog prijelaznog roka: Anton Maglica, bivši napadač Osijeka, Tin Sušić, ofenzivni vezni koji je prošlu sezonu bio član belgijskog prvoligaša Standarda iz Liegea, Daniel Stojanović lijevi bočni koji je protekle dvije sezone nosio dres portugalskog Nacionala i Avdija Vršajević, desni bočni koji je prošlu sezonu igrao za Čelik iz Zenice.

Četvorica neafirmiranih igrača dovedena su da popune upražnjena mjesta u momčadi, s obzirom na igračke rejtinge teško je govoriti o pojačanjima.

- Vjerujem da će oni svojim igrama opravdati dolazak u Hajduk, kazao je v.d.sportskog direktora Milo Nižetić.

 

Prošlog ljeta Hajduk je doveo 7 novih igrača i pogriješio u odabiru svih sedam. Za sada je sigurno da ove sezone neće pogriješiti sedam puta budući da su dovedena četvorica igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.