Hajduk pred financijskim kolapsom, Andabak pokušava dovesti Gazprom

Subota, 31. ožujka 2012. 14:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Samo jaki sponzor poput Gazproma ili neke druge tvrtke može Hajduka spasiti od stečaja

U Banovini su se prije neki dan na razgovoru u svezi  "spašavanja" Hajduka našli gradonačelnikk Splita Željko Kerum i njegova zamjenica  Anđelka Visković s predsjednikom Nadzornog odbora bijelih Josipom Paladinom, zamjenicom Brankom Ramljak, te najvećim pojedinačnim dioničarom Jakom Andabakom. Pokušali su pronaći najbolji način kako klub, koji je proslavio 101. rođendan, izbjegne najgori mogući scenariji i ode u stečaj. Financijska situacija je izuzetno teška, nikada teža u dugoj i bogatoj povijesti kluba.

Procurila je neslužbena informacija da će pokušati stupiti u kontakt za čelnicima ruskog naftnog giganta Gazproma, koji je sponzor Schalkea, Crvene zvezde, Zenita... Najveći pojedinačni dioničar Andabak ima dobre kontakte u Rusiji, pokušat će ih iskoristiti ne bi na taj način uspio doći do vodećih ljudi Gazproma. Samo jaki sponzor poput Gazproma ili neke druge tvrtke može Hajduka spasiti od stečaja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.