Hajduk potpisao sponzorski ugovor s Izvor osiguranjem čija je predsjednica Uprave kći Jake Andabaka

Utorak, 05. ožujka 2013. 15:10 Napisao/la  Ivan Jelić

- Drago nam je što se Hajduk vezuje uz jedno mlado osiguravajuće društvo kao što je Izvor osiguranje. Naša suradnja lijepo se slaže jer Hajduk ima mladu momčad, objasnio je član Uprave bijelih zadužen za marketing Aljoša Bašić

Na Poljudu je potpisan jednogodišnji sponzorski ugovor između Hajduka i Izvor osiguranja na čijem je čelu kao predsjednica Uprave Ivana Andabak, kći Jake Andabake najvećeg pojedinačnog dioničara bijelih. Iznos koji će za godinu dana osiguravajuća tvrtka uplatiti Splićanima je otprilike 300 tisuća kuna.

- Drago nam je što se Hajduk vezuje uz jedno mlado osiguravajuće društvo kao što je Izvor osiguranje. Naša suradnja lijepo se slaže jer Hajduk ima mladu momčad, osiguravajuće društvo je nova mlada tvrtka na na našem tržištu. Vjerujem da je ovo početak dugoročnije suradnje, objasnio je član Uprave bijelih zadužen za marketing Aljoša Bašić.

Predsjednica Uprave Izvor osiguranja Ivana Andabak je dodala:

- Mi smo mlado osiguravajuće društvo, osnovani smo tek prije dvije godine, ograničeni smo sa sredstvima, koje možemo izdvojiti za sponzorstvo. Hajduk je prvi klub kojeg sponzoriramo. Dakako da je dosta veliku riječ u svemu tome imao moj otac koji je najveći pojedinačni dioničar kluba, rekla je Ivana Andabak.