Hajduk pokušava prodati Marija Maloču, Terek Grozny potencijalni kupac

Četvrtak, 02. siječnja 2014. 17:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk za Maloču traži najmanje 3,5 milijuna eura

Kapetan Hajduka Mario Maloča prvi je na listi igrača koje čelnici kluba pokušavaju prodati u zimskom prijelaznom roku. Za Maloču je navodno zainteresiran turski prvoligaš Bešiktaš, koji vodi Slaven Bilić. Pojavila se neslužbena informacija da je ruski prvoligaš Terek Grozny iskazao nakanu da Maloču pokuša dovesti u svoje redove. Navodno im je potreban iskusan stoper u borbi za ostanak, Hajduk je izvjesio cijenu od najmanje 3,5 milijuna eura.

Splićani će od 20. siječnja do 1. veljače trenirati u Antalyiji. Dogovoren je itinerer odigravanja pripremnih utakmica. Hajduk će 22. siječnja odmjeriti snage s njemačkom momčadi Svsandhausen, 25. siječnja igra s ruskim Amkarom iz Perma. Tri dana kasnije suprotstavit će se austrijskom prvoligašu Wolfsbergeru, dan prije povratka kućama igra protiv Dinama iz Tbilisija, kluba u kojem je karijeru započeo Iluridze.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.