Hajduk pojačava redove, dolaze Filip Đorđević i Milan Jovanović

Utorak, 26. lipnja 2012. 10:19 Napisao/la  I. J

Filip Đorđević (25) igrao je u Nantesu, Milan Jovanović (29) minulu sezonu odigrao je u dresu ruskog prvoligaša Spartaka iz Naljčika

Mišo Krstičević, trener Hajduka, najavio je da bi trebalo igrački osnažiti momčad za novu sezonu, svjestan činjenice da s aktualnim mladim kadrom teško da bijeli mogu nešto više napraviti.

Na popisu želja Splićana su napadač Filip Đorđević (25) koji je igrao u Nantesu, te Milan Jovanović (29) koji je minulu sezonu odigrao u dresu ruskog prvoligaša Spartaka iz Naljčika. Jovanović može igrati na poziciji stopera i lijevog beka , bio je član reprezentacije Crne Gore koja je pod vodstvom izbornika Zlatka Kranjčara odigrala neodlučeno na Wembleyu protiv Engleske u kvalifikacijama za plasman na Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Inače, Milan Jovanović je u Rusiji postao poznat i po pogotku protiv Rubina sa skoro 70 metara udaljenosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.