Hajduk počeo pripreme, Marko Livaja najavio borbu za trofeje

Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. 13:08 Napisao/la  Toni Bilić
Trener Jens Gustafsson obavio prvu prozivku
Trener Jens Gustafsson obavio prvu prozivku Foto: HNK Hajduk

U Bijelom salonu na Poljudu trener Jens Gustafsson zajedno sa svojim pomoćnicima okupio je igrače Hajduka na početku priprema za novu sezonu.

Prije samog početka priprema igračima su se predsjednik Uprave Lukša Jakobušić te sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a zatim i glavni trener.

Prvom okupljanju prisustvovalo je 30 igrača: Kristian Dimitrov, Alexander Kačaniklić, Stefan Simić, Marko Livaja, Dimitrios Diamantakos, Marin Jakoliš, Josip Elez, Jani Atanasov, Jairo, Dino Skorup, Stanko Jurić, Luka Škaričić, Stipe Biuk, Karlo Sentić, Ivan Dolček, Toni Silić, David Čolina, Ivan Perić, Mario Vušković, Josip Posavec, Emir Sahiti, Ivan Ćubelić, Marin Ljubičić, Tonio Teklić, Mark Bushaj, Mario Čuić, Tino Blaž Lauš, Madžid Šošić, Ivan Čalušić, Ivan Šarić.

Samuel Eduok momčadi će se priključiti u utorak, a naknadno se očekuje i dolazak Lumbardha Dellove.

Bijeli odrađuju prvi trening na pomoćnom terenu Poljuda budući da se na glavnom terenu odvijaju radovi na promjeni travnjaka.

Marko Livaja je nedavno potpisao novi ugovor, jedna je od glavnih uzdanica za izazove koji slijede...

- Zadovoljan sam. Potpisao sam ugovor na tri godine, s glavom sam tri godine ovdje i ne opterećujem se što će dalje biti. Imamo dosta mladih igrača koji su se priključili, trebat će određeno vrijeme da se priviknu, ali imaju kvalitet. Idemo u borbu za naslov i Europu. Fali nam još iskustva, dosta smo mlada momčad, ali tek je počeo prijelazni rok. Predsjednik i uprava rade što trebaju i nadam se da će biti sve dobro. Fale nam još dva-tri iskusnija igrača da dignu kvalitetu, ali sve će to doći na svoje, kazao je Livaja.

Jens Gustaffson iznio je prve dojmove:

- Prvi dojmovi su jako dobri. Tu sam već pet, šest dana kako bi upoznao ljude, formirao stožer. Imam zasad jako dobru sliku. Imao sam i prvi sastanak s igračima. Igračima sam rekao kakva su očekivanja od nas i neke osnovne stvari koje pripadaju dnevnoj rutini. Predsjednik želi ostvariti najveće ciljeve u svim natjecanjima, rekao  je Gustaffson.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.