Hajduk pobijedio MTK, bez Marka Livaje ne može ni u pripremnim utakmicama

Srijeda, 05. srpnja 2023. 19:35 Napisao/la  T. B.
Marko Livaja
Marko Livaja Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je odigrao treću pripremnu utakmicu u Sloveniji, protivnik je bio novi prvoligaš MTK Budimpesta, koji je na kraju minule sezone osvojio drugo mjesto u drugoj ligi što mu je omogućilo plasman u elitni razred mađarskog nogometa.

Slavili su bijeli rezultatom 3:1.

U odnosu na početnu jedanaestoricu koja istrčala u srazu s Olmpijom (1:0) umjesto Leona Dajakua zaigrao je Ivan Dolček.

Marko Livaja opet je ostao na klupi za pričuve.

U prvom dijelu Mađari su djelovali nešto bolje, u završnici uspjeli su zatresti mrežu Lučića, Kata je poslao loptu u mrežu.

U nastavku susreta trener Leko dao je priliku ostalim igračima, Splićani su poravnalu golo Dajakua kojemu asistirao Livaja.

Najbolji igrač i strijelac bijelih Livaja potom je postigao pogodak s lijeve strane da bi u samoj završnici susreta na asistenciju Hrgovića zabio svoj drugi gol.

Bez Marka Livaje ništa ne može ni u pripremnim utakmicama.

HAJDUK: Lučić (od 46. Silić), Sigur (od 46. Capan), Ferro (od 60. Prpić), Šarlija (od 46. Čubelić), Melnjak (od 60. Hrgović), Pukštas (od 60. Grgić), Krovinović (od 60. Kalik), Dolček (od 60. Brajković), Benrahou (od 46. Lauš), Sahiti (od 46. Dajaku), Mlakar (od 60. Livaja)

MTK: Demjen, Kadar, Bobel, Varkonyi, Antonov, Khaly, Kata, Hai (od 77. Molnar), Stieber, Molnar, Nemeth.

Pripremna utakmica: Hajduk - MTK 3:1 (Dajaku 64, Livaja 79, 88/Kata 39)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.