Hajduk odigrao neodlučeno pripremnu utakmicu sa Spartakom Trnava

Srijeda, 28. lipnja 2023. 19:49 Napisao/la  T. B.
Hajduk odigrao neodlučeno pripremnu utakmicu sa Spartakom Trnava
Foto: HNK Hajduk/Facebook

Hajduk je na pripremama u Sloveniji odigrao prvu pripremnu utakmica, protivnik je bio slovački prvoligaš Spartak Trnava.

Susret je završio bez pobjednika rezultatom 1:1, oba gola su pala u prvom dijelu.

Poveo je Spartak golom Paura u 17. minuti, pobjegao je napadač Spartaka obrani bijelih i bez problema je matirao Lučića.

Hajduk je poravnao u 27. minuti Čuićevim pogotkom, Benrahou je iz slobodnog udarca s dvadesetak metara pogodio stativu, najbrži odbijenoj lopti bio je mladi napadač bijelih.

U drugom dijelu debitirao je Leon Dajaku, dok je Šarlija krenuo od početka susreta.

Livaja nije igrao.

- Mislim da smo mogli vidjeti dosta dobrih stvari. Neke stvari moraju biti bolje. Drugo poluvrijeme je bilo bolje nego prvo. U prvom smo bili mekani, lagano su nas prolazili. Želimo dati priliku sa svima, momcima koji su došli s posudbe da vidimo što nam mogu dati. Svjesno smo izveli šarolike postave kako bi znali na koga možemo računati. Trnava je dobar protivnik. Imaju kvalitetu. Imamo dosta mladih, bitno je da vide kakav je prelazak u seniorski nogomet. Nama je svaki dan bitan. Dobro se trenira. Jako sam zadovoljan atmosferom. Mi ćemo sigurno rasti. Nastojimo koristiti što smo naučili u proteklih pet-šest mjeseci, rekao je Ivan Leko.

HAJDUK: Lučić, Đolonga, Ferro, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Lauš, Sahiti, Šošić, Benrahou, Čuić. Drugo poluvrijeme: Silić, Capan, Vušković, Prpić, Hrgović, Grgić, Pukštas, Kalik, Dolček, Dajaku, Antunović

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.