Hajduk odgovorio sindikatu: U potpunosti odbacujemo optužbe o ucjeni igrača

Ponedjeljak, 20. veljače 2012. 18:35 Napisao  Marko Babić

Nismo zaprimili nikakav dopis od strane HUNS-a i poprilično je nekorektno prema članovima Sindikata i široj javnosti da se ovako teške optužbe direktno plasiraju u medije bez prethodnog kontakta i provjere s klubom, stoji u priopćenju

Čelnici Hajduka reagirali su na optužbe iz redova Nogometnog sindikata da ucjenama i pritiscima pokušavaju natjerati igrače na smanjenje ugovora.

- Nismo zaprimili nikakav dopis od strane HUNS-a i poprilično je nekorektno prema članovima Sindikata i široj javnosti da se ovako teške optužbe direktno plasiraju u medije bez prethodnog kontakta i provjere s klubom. U potpunosti odbacujemo optužbe o ucjeni i vršenju pritiska na naše igrače!

- Eventualne primjedbe od strane igrača mogu doći zbog njihovog nezadovoljstva oko posudbe drugom klubu, no ako HNK Hajduk tako odredi, to su obvezni prema ugovoru o profesionalnom igranju kojeg imaju s klubom i o tome nema pogovora. Riječ je o ugovornoj obvezi - stoji u priopćenju kluba.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.