Goran Vučević više nije trener, Hajduk nikada nije imao lošiju momčad i nesposobniju upravu

Četvrtak, 23. travnja 2015. 09:45 Napisao/la  Ivan Jelić

Članovi Nadzornog odbora, predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević učinili bi najbolji potez kada bi otišli iz kluba


Goran Vučević više nije trener Hajduka! Vučević je odlučio da više neće voditi momčad nakon što su bijeli ispali u polufinalu Kupa Hrvatske od gradskog rivala Splita, u uzvratnoj utakmici u Parku mladeži poraženi su rezultatom 0:1, prvi susret prije petnaestak dana na Poljudu je završen neodlučnim ishodom (1:1).

Inače, Vučević je preuzeo ekipu nakon što je smijenjen Stanko Poklepović poslije poraza od Istre 1961 u Puli i trebao je biti privremeno rješenje do kraja sezone. Osim Vučevića otišli su njegovi pomoćnici Zlatko Vujović i Tonči Gabrić, trening u četvrtak ujutro vodio je Tonči Pirija zajedno sa Marijom Tomljanoviće koji je zadužen za fizičku spremu momčadi. Kao možebitni nasljednici spominju se Katalinić, Miše...

Predsjednica NO-a Branka Ramljak, član NO-a Nikola Bilan-Koceić i predsjednik Uprave kluba Marin Brbić djelovali su potpuno izgubljeno nakon poraza od Splita. Brbić se u neformalnom razgovoru, zbog kazne ne smije davati izjave, pravdao da se ne može očekivati rezultati kada klub nema novaca za dovođenje kvalitetnih igrača. Zašto onda Milevskyi ima plaću od cca. 15.000 eura neto, a Mezga i Gotal nešto manju? Koliko je promašaja bilo kod dovođenja igrača, dovoljno je spomenuti samo neke (Iluridze, Bukva, Tima...)

Poslije utakmice čelnici kluba i trener Vučević otišli su na Poljud i obavili telefonske konzultacije sa zagrebačkim dijelom NO-a, Ljubom Viskovićem-Pavasovićem, Vjekoslavom Hrabarom, Antom Majićem i Jakom Andabakom. Odlučili su svi zajedno prespavati noć, ako su uopće uspjeli oči zaklopiti. Kada se probudio, Vučević je podnio ostavku na mjesto trenera, ali je ostao sportski direktor. Na sastanku s čelnicima kluba bili su predstavnici Udruge naš Hajduk, koji su zatražili ostavku članova Nadzornog odbora te predsjednika Brbića.

Hajduk nikada nije imao lošiju momčad i nesposobniju upravljačku strukturu. Nadzorni odbor, predsjednik Brbić i sportski direktor Vučević trebaju otići! To bi im bio najbolji potez od kako su došli u klub.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.