Hajduk neće dobiti ni kune od Ultra Music Festivala, Maloča službeno otišao

Ponedjeljak, 06. srpnja 2015. 19:05 Napisao/la  SC

Grad Split zatražio je od organizatora Ultre da iznos od 100.000 eura uplate na njegov račun


Od petka do nedelje na Gradskom stadionu u Poljudu u Splitu održava se Ultra Music Festival. Organizatori koncerta te vrste elektroničke muzike, koja bi prema nekim procjenama u grad podno Marjana trebala dovesti cca 150.000 partijanera iz cijelog svijeta, platit će 100.000 eura na ime korištenja stadiona i prostora oko njega.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić prije nekoliko dana izjavio je da će klub dobiti lijepu svotu novaca. Čini se da od toga neće biti ništa, kako smo neslužbeno saznali Grad Split zatražio je od organizatora Ultre da iznos od 100.000 eura uplate na njegov, a ne na Hajdukov račun. Naime, klub duguje Gradu novac na ime neplaćene komunalne usluge, uz to još nisu vratili novac na ime jamstva koji je Grad dao Hajduku da podigne kredit od 30 milijuna kuna prije dvije godine. Na kraju će Hajduk od Ultra Music Festivala dobiti "nula kuna"...

Mario Maloča službeno više nije igrač Hajduka nakon što je u dogovoru s Bijelima realizirao transfer u Lechiju iz Gdanjska.

- Zahvaljujemo se Mariju na svemu što je dao za Hajduk. Želimo mu da ostvari sve svoje igračke ambicije i da ga sreća prati u životu, izjavio je predsjednik Hajduka Marin Brbić za službenu web stranicu.

Mario Maloča za prvu momčad Hajduka zaigrao je s 18 godina, a ima iza sebe osam sezone među prvotimcima. Dosadašnji kapetan Hajduka upisao je 233 nastupa u službenim utakmicama, a zabio je 8 golova.
Računajući i prijateljske utakmice Maloča je odigrao ukupno 316 utakmica za Hajduk. S Hajdukom je osvojio dva Kupa Hrvatske (2010. i 2013. godine).

- Igrajući osam godina u Hajduku proživio sam najljepše trenutke u životu. Već kad sam zaigrao prvu utakmicu u dresu Hajduka to je za mene bilo ostvarenje snova, a sve poslije toga bio je pravi užitak. Zahvaljujem se navijačima i svima u Klubu na svemu što smo zajedno prošli. Ovaj prijateljski rastanak s Hajdukom početak je nečeg novog za mene, a zauvijek ću u srcu biti hajdukovac, rekao je Maloča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.