Hajduk na pripreme u Njemačku putovao punih 14 sati; bijeli žele Antu Maglicu, napadača Osijeka

Subota, 23. lipnja 2012. 09:47 Napisao/la  I. J.

Nogometaši Hajduka na pripreme u Bad Reichenhall krenuli su u petak u 7.30 ujutro, a na odredište su stigli u 21.30 sati

U puno bolja financijska vremena Hajduk je na ljetne pripreme u Njemačku ili Austriju odlazimo zrakoplovom. Teška financijska situacija se itekako osjeća na svakom kutu poljudskog zdanja. Trener Mišo Krstičević je  u petak ujutro u 07,30 sati klupskim autobusom poveo 26 igrača na pripreme u njemački grad Bad Reichenhall.

Hajdukovci su stigli na odredište u 21,30 sati, trebalo im je punih četrnaest sati vožnje do konačnog odredišta. Sva sreća za Krstičevića što je sjedišta u autobus popunio mladim igračima koji su bez pogovora izdržali dug i naporan put. Da su kojim slučaju u autobusu  bili  neki od starijih igrača tko znao kako bi se na kraju završilo putešestvije bijelih do Bad Reichenhalla.

Zbog suspenzije od strane HNS-a Hajduk još ne može dogovoriti odigravanje niti jedne prijateljske pripremne utakmice. Može se dogoditi da ne odigraju niti jednu prijateljsku utakmicu. To je današnji Hajduk!

U isto vrijeme Hajduk želi u svoje redove dovesti Antona Maglicu, mladog hrvatskog reprezentativca i napadača Osijeka. Osjećani traže 400 tisuća eura obeštećenja, no Maglica je zbog sedam ne isplaćenih plaća podnio Arbitražnoj komisiji HNS-a zahtjev za raskid ugovora na štetu kluba. Sve će se znati 2. srpnja kada je zakazana sjednica Arbitražne komisije. Maglica navodno želi doći u Hajduk, dok budući predsjednik HNS-a Davor Šuker lobira da odjene dres Dinama.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.