Hajduk jednostrano raskinuo ugovore s Miličevićem i Barišićem

Petak, 24. veljače 2012. 15:03 Napisao/la  S. T.

Ljubo Miličević i Josip Barišić odbili su igrati za trećeligaša iz Stobreča, što su u Hajduku iskoristili da bi raskinuli ugovore

 

Hajduk je jednostrano raskinuo ugovore s Ljubom MIličevićem i Josipom Barišićem, igračima na koje trener Balakov ne računa za proljetni dio sezone. Naime, klub je im je ponudio da proljetni dio sezone odigraju u dresu trećeligaša Primorca 1929 iz Stobreča, koji je druga momčad bijelih. Oni su to odbili što su na Poljudu protumačili kao kršenje disciplinskog pravilnika i iskoristili pravo da jednostrano raskinu ugovore s dvojicom igrača. Čini se jednostrani raksid ugovora  neće proći tek tako, jer klub dvojici igraća duguje određena financijska sredstva.

Sportski direktor Ivica Kalinić, koji se već nekoliko mjeseci nalazi na bolovanju zbog zdravstvenih problema, podnio je tužbu Arbitražnoj komisiji HNS-a zbog neisplaćenih plaća. Posljednju je dobio za svibanj prošle godine. Isto je učinio i Hrvoje Vejić kojem klub duguje šest posljednjih plaća, pa putem Arbitražne komisije želi dobiti  što mu je klub dužan isplatiti.

Financijski problemi najveća su rak-rana bijelih, teško da će ih predsjednik Maleš uspjeti tako brzo (raz)riješiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.