Hajduk je već spreman za utakmicu protiv Rijeke na Poljudu

Nedjelja, 14. siječnja 2024. 14:17 Napisao/la  Toni Bilić
Laszlo Kleinheister
Laszlo Kleinheister Foto: HNK Hajduk/Facebook

Ako je suditi po dvije do sada odigrane pripremne utakmice, Hajduk je već spreman za nastavak drugog dijela prvenstvene utrke koji počinje utakmicom protiv Rijeke na Poljudu.

Splićani na dvije odigrane utakmice u Umagu zabili čak 8 golova, slovenskom prvoligašu Aluminiju tri, mađarskom Fehervaru, koji je trenutno trećeplasirana momčad prvenstva, čak 5.

Prijateljske utakmice nisu mjerilo, ali su zasigurno dobar putokaz što bi se moglo očekivati od momčadi u drugom dijelu prvenstve.

Dolazak Kleinheistera i povratak Nikole Kalinića čini se da bi mogao biti pun pogodak, posebice se to odnosi na Kleinheistera koji je već u ogledu sa Alumijem pokazao da mogao biti od velike pomoći.

Radi se o iskusnom igraču koji može igrati na više pozicija, najkorisniji je na mjestu ofenzivnog veznog, Kleinheister je dodatna vrijednost.

Što se tiče Nikole Kalinića, iskusni napdač upisao se u listu strijelaca u srazu s Mađarima što je za njega jako važna stvar, Karoglan je kazao prije početka zimskih prprema je Kalinić jocker s klupe.

Nismo zaboravili Livaju, koji je zabio Slovencima i Mađarima.

U Umagu će bijeli odigrati još dvije prijateljske pripremne utakmice, čeka ih ogled s Koprom i trenutno vodećom momčad poljskog prvenstva, Slos Wroclamom.

Bit će to generalna proba pred Jadranski derbi na rasprodanom Poljudu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.